Laborant

  Se filmen om uddannelsen

Laborant Mahnaz Nurizadeh:

Da vi startede virksomheden, mente vi ikke, vi havde brug for laboranter, men udviklingen har gjort det nødvendigt. Mahnaz er i dag en af ni laboranter i udviklingsafdelingen.

Mahnaz foretager analyser af de nye produkter, vi sender på markedet både i Danmark og i resten af verden. Hun følger også udviklingen af nye produkter, så vi ikke bevæger os i en forkert og miljømæssig uheldig retning. Hun har derfor et nært samarbejde med udviklingsafdelingens ingeniører.

Mahnazs job er at være på forkant med produktionen, og det kræver sin kvinde. Men hun løser opgaven, især fordi hun er præcis og har sans for detaljen.

Mahnaz kan aldrig på forhånd vide, hvilke opgaver hendes arbejdsdag vil indeholde. Selv siger hun, at hun nyder sit job på grund af farten og udviklingen. Der er hele tiden noget nyt at kaste sig ud i. Mahnaz valgte en uddannelse som laborant bl.a. på grund af sin interesse for forskning.

Mahnaz vil gerne hele tiden lære nyt og udvikle sig. Og mulighederne er mange. Fx kan hun læse til kemiingeniør eller tage diplomuddannelsen.